Agricultura de precizie.

Agricultura de precizie.

Precizie peste tot


Productivitatea și eficiența sunt principalele priorități ale agriculturii moderne. Doar cei care își organizează activitățile în conformitate cu aceste principii vor putea face față unei piețe instabile și unui cadru politic incert și să ofere o bază sigură și stabilă pentru generațiile viitoare.

Ciclul agriculturii de precizie. Potențialul terenului este sub control.

Lucrați la parcele.

Cultivarea selectivă pe parcele a ridicat agricultura modernă la un nivel calitativ nou. Acesta include o gamă de tehnologii pentru cultivarea diferențiată și direcționată a suprafețelor agricole, ținând cont de locația actuală în câmp.

Scopul agriculturii de precizie este de a identifica diferențele de proprietăți ale solului și randamentele parcelelor individuale din același domeniu pentru a lua măsurile adecvate în viitor.

Ciclul agriculturii de precizie începe cu setarea variabilelor. În plus, pe baza acestor date, se poate organiza aplicarea adecvată a îngrășămintelor și se poate determina densitatea de semănat. Maparea randamentului face posibilă monitorizarea eficientă a succesului diferitelor tehnologii în cadrul managementului site-ului. Harta solului permite, de asemenea, prelucrarea selectivă a solului (cu ajustarea adâncimii de lucru).

Măsuri precum cartografierea randamentului, prelevarea de probe de sol și cartografierea potențialului randament sunt menite să faciliteze munca.

Acest lucru nu numai că crește productivitatea și reduce consumul de materiale de exploatare, dar asigură și respectul pentru mediu și resurse.

O abordare complexă.

Obținerea unui randament maxim viabil din punct de vedere economic este scopul fiecărui fermier. În același timp, fiecare teren, datorită proprietăților sale naturale, necesită o atenție și o abordare individuală.

  Printre cele mai comune tehnologii pentru prelucrarea selectivă a terenurilor se numără următoarele:
 • Fertilizarea de bază
 • Aplicarea îngrășămintelor cu azot
 • semanatul
 • Protecția plantelor

În același timp, sunt utilizate o varietate de tehnologii de cartografiere, atât offline, cât și online.

Baza pentru obținerea datelor primare este adesea o hartă de gradare, adică evaluarea solului. Ca parte a evaluării, se evaluează randamentul potențial al anumitor soluri. Luând în considerare factori naturali suplimentari, cum ar fi panta sau clima, valorile de referință setate sunt reduse sau crescute în mod corespunzător.

Tehnologii offline.

Tehnologiile offline sunt înțelese ca tehnologii în care colectarea și aplicarea datelor sunt efectuate în momente diferite în timp. Principalele tehnologii pentru compilarea hărților de aplicații adecvate includ următoarele:

 • Maparea randamentului
 • Hartizarea senzorilor de biomasă
 • Măsurarea biomasei din date de teledetecție
 • Harta nutrienților din sol pe baza studiului solului
 • Cartarea solului prin conductivitate electrică
Tehnologii online.

Cu tehnologia online, datele măsurate sunt colectate în timpul conducerii și convertite în cantități răspândite în aceeași etapă de lucru. Acestea includ:

 • Aplicarea îngrășămintelor cu azot folosind COP SENSOR
 • Introducerea regulatorilor de creștere folosind SENSORUL DE CULTURĂ

În plus, datele obținute offline (suprapunerea datelor pe hartă) pot fi incluse aici.

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

img

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită