CLAAS EASY | Echipamente terminale

Echipamente terminale

Întotdeauna alegerea potrivită.

Terminale CLAAS.


Terminalul S7.


Baza unui control precis.

Terminalul de bază S7 este un sistem de înaltă tehnologie care este utilizat exclusiv pentru a controla direcția paralelă sau sistemul de direcție automată. Terminalul S7, echipat cu un display tactil de înaltă rezoluție de 7 inchi, îndeplinește toate funcțiile predecesorului său S3.

În plus, pachetul include o funcție de gestionare a liniei de referință și o interfață USB pentru gestionarea datelor, precum și pentru schimbul rapid de date cu pachetele software AGROCOM NET și AGROCOM MAP.

Terminalul S7 funcționează cu semnalul de corecție EGNOS ca standard și sunt disponibile și semnalele opționale OMNISTAR, BASELINE HD sau RTK. De asemenea, puteți activa recepția semnalelor satelitului de la sistemul GLONASS. La schimbarea semnalului de corecție, nu mai este necesară schimbarea antenei, deoarece în terminalul S7 este încorporat din fabrică un receptor cu două frecvențe pentru semnale diferite.

Добиться максимальной экономически целесообразной урожайности – цель каждого фермера. При этом каждый участок ввиду своих природных свойств требует индивидуального рассмотрения и подхода.

Schimb de date între mașini și birou.

Datorită cantității de documente necesare, analiza rezultatelor durează din ce în ce mai mult. Datorită terminalelor S10 și S7 și software-ului de gestionare a fermei AGROCOM NET și AGROCOM MAP, acest timp este redus la câteva clicuri de mouse. Datele înregistrate în timpul funcționării sunt exportate de pe terminal pe un stick USB, după care sunt importate în software. Doriți să setați o linie de referință pentru alte mașini pentru mișcare paralelă pe șantier? Cu ajutorul exportului și importului de date prin intermediul unui stick USB, acest lucru se poate face și cu ușurință.

Terminal COPILOT.

Model de bază cu multe caracteristici.

  • Schimbarea automată a căii de bază
  • Calculul de suprafață integrat
  • Avertizare de sfirsit de teren
  • Interfata RS-232 pentru emiterea datelor corective
  • Capacitate de utilizare pe orice mașină
  • Instalare rapida

COPILOT se dovedește a fi asistentul ideal dacă operatorul conduce mașina însuși: banda LED de pe afișajul terminalului COPILOT îi arată întotdeauna traseul corect, indiferent dacă conduce pe linii paralele sau pe contururi repetate. Cu ajutorul semnalului de corecție EGNOS gratuit, terminalul oferă o precizie de 15 până la 30 cm, ceea ce vă permite să utilizați mai bine lățimea de lucru a mașinilor montate și să reduceți numărul de sărituri și suprapuneri. Chiar și în condiții de iluminare slabă și condiții


Descărcări:

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită