Componente PARTNER

Partner FT / HT - SISTEME DE BUNCĂRE PENTRU CERINȚE RIDICATE


  • Buncăr simplu și dublu
  • Dispozitiv de dozare pentru semințe / îngrășăminte naturale și îngrășăminte microgranulare
  • Buncăr sub presiune – pentru dozarea și transportul unor cantități mari de aplicat, fără formarea prafului în zona frontală a tractorului
  • Pentru Partner FT sunt disponibile diferite sisteme de tăvălugi
  • Posibilitate de aplicare greutăți suplimentare
  • Partner HT cu bară de prindere în tirantul inferior sau prindere în bara de tracțiune cu cuplă sferică / bară de tracțiune pentru montarea unui utilaj atașat

Partner FT - ÎNCORPORAREA CONTROLATĂ A ÎNGRĂȘĂMÂNTULUI ÎN TIMPUL CULTIVĂRII

Partner 1600 FT

Buncărul simplu de 1 600 de litri poate fi utilizat pentru fertilizare profundă în tehnologia de semănat bob-cu-bob (Maestro RV), tehnologia de semănat în rânduri (Express 4 KR) sau la cultivarea solului (Terrano FX). Forma compactă a Partner FT permite o vizibilitate bună la înaintare. În același timp, gura de umplere este dimensionată generos pentru umplerea rapidă cu încărcătorul frontal sau telescopic.

Partner FT are o greutate proprie de 700 kg și poate fi echipat opțional cu o greutate suplimentară de 360 kg. Prin urmare, tractorul este echilibrat în mod optim chiar și atunci când buncărul frontal este gol. Pentru o protecție optimă a solului, buncărul frontal poate fi echipat suplimentar cu un tăvălug intermediar. La dispoziție sunt tăvălugul RollPack de 280 kg și un tăvălug cu roți de cauciuc de 230 kg.

Pentru a face față tuturor situațiilor și vitezelor de deplasare, la aplicarea îngrășămintelor sunt necesare debite ridicate. Partner FT, conceput ca buncăr sub presiune, oferă, pe lângă posibilitatea aplicării unor cantități mari, avantajul de a nu genera praf în fața tractorului. Cantitatea de îngrășământ / semințe este transportată la brăzdar într-un sistem închis, etanș.

 Partner 2000 FT

Partner 2000 FT este proiectat cu rezervor dublu, cu o capacitate totală de 2 200 de litri. În funcție de utilizarea prevăzută, sunt disponibile 2 variante de bază:

Buncăr dublu cu partiția de 60 : 40 cu două dispozitive de dozare

Configurația permite aplicarea de semințe și îngrășăminte, 2 tipuri de semințe sau 2 tipuri de îngrășăminte diferite. Partiția celor două compartimente de dimensiuni diferite ale buncărului poate fi aleasă conform necesităților.

Buncăr dublu cu partiția 75 : 25 cu dispozitiv de dozare și dozator pentru îngrășăminte microgranulare

Combinarea a două buncăre pentru semințe sau îngrășăminte granulare și o capacitate suplimentară de 500 litri pentru îngrășăminte microgranulare cu ajutorul binecunoscutului dozator cu șnec HORSCH. Rezervorul dublu al Partner 2000 FT este complementul ideal pentru toate aplicațiile din sectorul de cultivare a semințelor și solului unde sunt necesare două componente.


Descărcări:

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

img img

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită