Componente MiniDrill

Cultură de acoperire profesională - MINIDRILL


MiniDrill a fost dezvoltat pentru a transforma un instrument de prelucrare a solului într-o semănătoare precisă cu puțin efort.

Are un rezervor sub presiune de 400 de litri pentru o rată constantă de aplicare ridicată de 160 kg/ha. Rezervorul sub presiune reduce semnificativ segregarea amestecurilor speciale de semințe, care devin din ce în ce mai populare. Unitatea de dozare dovedită a Pronto transportă semințele direct în sistemul de distribuție cu arborele de dozare corespunzător, unde este distribuită uniform prin plăci deflectoare în fața ambalajului. Modul în care lucrează ambalatorii noștri asigură un pat de însămânțare optim, ceea ce înseamnă că nimic nu stă în calea răsăririi fără probleme.

Pentru o distribuție laterală optimă, există șase ieșiri distribuite uniform în fața sau în spatele ambalatorului până la o lățime de lucru de 3 m și 12 ieșiri de la o lățime de lucru de 4 m. Pentru soluții speciale, există MiniDrill Solo cu conductă centrală, ceea ce înseamnă că MiniDrill poate fi cuplat direct la un turn de distribuire. Ieșirile sunt alimentate de ventilatorul hidraulic foarte silențios, care gestionează 20 până la 25 l/min și, prin urmare, poate fi acționat cu orice tractor.

Este ușor de controlat prin binecunoscutul ecran de operare de la tehnologia semințelor HORSCH. Pentru aceasta poate fi folosit orice terminal compatibil ISOBUS. Aplicația este controlată automat prin controlul vitezei și al cuplajului tractorului. Semnalul poate fi preluat fie prin priza cu 7 pini, fie opțional printr-un senzor radar.

Opțiuni de configurare Terrano FX, Terrano GX, Joker CT, Joker RT, Cruiser SL, Cruiser XL, Focus TD

MiniDrill – putere mare pentru culturi de acoperire și ecologizare

  • Rezervor de 400 litri
  • rezervor sub presiune
  • Ventilator hidraulic cu 20 l/min
  • O gamă largă de rotoare
  • Truse de extensie pentru diverse mașini cu trepte pentru umplerea în siguranță a rezervorului de semințeSPECIFICATII TEHNICE

HORSCH MiniDrill*

Greutate totală MiniDrill (kg)

150

Capacitate rezervor de semințe (l)

400

Diametrul orificiului de umplere (mm)

380

Înălțimea de umplere solo (m)

1.05

Unități de control EW

1

Retur nepresurizat (max. 5 bar)

1

cantitate de ulei hidr. Suflantă (l/min)

20 – 25

* Date tehnice fara kit de asamblare

Descărcări:

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

img img img img img img img img img

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită