Combinele de recoltat furaje CLAAS JAGUAR implinesc 50 de aniCLAAS sarbatoreste jubileul de jumate de secol pentru combinele de recoltat furaje JAGUAR 

 Harsewinkel, noiembrie 2023. În 1973, CLAAS a pus bazele poveștii de succes ulterioare în segmentul mașinilor de recoltat furaj autopropulsate cu lansarea JAGUAR 60 SF. Datorită numeroaselor inovații, fiabilității și eficienței, JAGUAR și-a câștigat în curând o reputație excelentă și o poziție de lider pe piața globală. Astăzi, fermierii din întreaga lume preferă JAGUAR deoarece această mașină dispune nu doar de tehnologii unice în domeniul recoltarii  furajelor și al economiei resurselor, ci și are cel mai mic cost de intretinere.


Mașinile de recoltat furaje autopropulsate, împreună cu tractoarele și echipamentele de recoltat cereale, sunt mașini cheie atât pentru fermele individuale, cât și pentru întreaga industrie agricolă în ansamblu. Acestea oferă lungimi optime de tăiere a culturilor, remăcinare a cerealelor, precum și productivitate și versatilitate maxime atunci când se prepară furaje de înaltă calitate pentru producția de lapte, pentru îngrășarea taurilor sau în alte scopuri. CLAAS, lider global de piață, se mândrește cu o jumătate de secol de experiență în producția de mașini de recoltat furaje autopropulsate JAGUAR, din care au fost livrate catre consumatori peste 45 de mii de unități.


„De 50 de ani, JAGUAR reprezintă inovație, eficiență, performanță și fiabilitate. De-a lungul acestor cinci decenii, anume JAGUAR a modelat în mare măsură segmentul de recoltat furaj”, spune Dominik Grothe, vicepreședinte senior Mașini de recoltat autopropulsate la CLAAS. — Liderul CLAAS pe piața globală în acest domeniu a fost asigurat nu numai de progrese tehnologice și de îmbunătățiri ale mașinilor. Acest lucru se datorează în mare parte partenerilor noștri de vânzări și service. Pentru o combina de recoltat furaj, ca mașină cheie într-o fermă, unul dintre principalele criterii de operare este disponibilitatea tehnică și fiabilitatea ridicate, care sunt asigurate, printre altele, de un sistem de aprovizionare cu piese de schimb extrem de eficient și de servicii profesionale rapide.”

       

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită