CLAAS | Сositoare DISCO

Сositoare DISCO

Rezultat perfect în orice condiții de funcționare.


Toate mașinile de cosit cu discuri CLAAS DISCO sunt echipate cu bara de cosit MAX CUT. CLAAS produce întreaga gamă de echipamente profesionale, de la cel mai mic până la cel mai mare model.

Masini de recoltat furaje CLAAS | Cositoare cu discuri DISCO. Beneficiile dvs.

  • Calitate superioară a tăierii cu bara de tăiere MAX CUT
  • Model de tăiere perfectă: fără defecte din cauza acumulării de pământ pe fascicul
  • Funcționare lină chiar și la viteze mari
  • Schemă de conectare inovatoare pentru rezistență maximă la îndoire și menținerea formei chiar și la sarcini extreme
  • Consum economic de motorină datorită ACTIVE FLOAT și PTO economică (850 rpm)
  • SAFETY LINK pentru protecția transmisiei cu înlocuire dacă este necesar

Aplicația DISCO Product Tour. Acum în App Store

Aplicația Product Tour vă permite să faceți un tur virtual al DISCO pentru a arunca o privire mai atentă asupra tuturor inovațiilor tehnice. Cunoașteți DISCO din toate unghiurile și profitați de vederea gratuită de 360 de grade a operatorului din cabină.

Mașini de cosit pentru suprafețe mari DISCO.

Cinci serii diferite de cositori CLAAS pentru suprafețe mari aliniază argumente convingătoare. Gama CLAAS include cositoarea DISCO DUO pentru tractoare cu cabină reversibilă, cositoarea pentru biomasă DISCO AUTOSWATHER cu funcția de grupare a brazdei, cositoarea DISCO BUSINESS cu circuit hidraulic load-sensing și o serie întreagă de funcții complementare, iar acum acestea li se alătură modelele DISCO CONTOUR. și DISCO TREND. Toate cositorii sunt echipate cu ACTIVE FLOAT și cu multe alte dotări importante.

Cositori DISCO montate frontal.

Cositori cu montare frontală DISCO MOVE, PROFIL și 3150 F reușesc întotdeauna. Tehnica profesională și tăierea optimă fac ca munca să fie o plăcere.

Cositoare montate pe spate DISCO CONTOUR.

Cositori DISCO CONTOUR montate în spate oferă performanță și fiabilitate indiferent de condiții. Cu lățimi de lucru de la 2,60 m până la 4,20 m, există mașina potrivită pentru fiecare fermă.

Cositori DISCO montate în spate cu suspensie laterala.

Cositori montate din spate DISCO din seriile 100 și 10, precum și cele mai mari, sunt echipate cu bara de tăiere profesională MAX CUT.

Cositori DISCO semimontate/tractate.

Un avantaj convingător al cositoarelor semimontate CLAAS este adaptarea optimă la sol în toate condițiile. Cu o lățime de lucru de 3,00 sau 3,40 m, cu tijă de remorcare centrală sau laterală, cu sau fără condiționare, cu distribuție pe toată lățimea sau înfășurare – toate modelele sunt echipate cu bară de tăiere MAX CUT și garantează cea mai mare fiabilitate posibilă.

Care este „inima” unei cositoare DISCO?

Aceasta este bara pentru cositoare MAX CUT. Combinând avantajele diferitelor concepte de antrenare, bara de cosire MAX CUT este unică și oferă o eficiență de neegalat. Forma ondulată asigură că angrenajele mari de antrenare ale discului de tăiere sunt transportate mult înainte. Distanța uniformă între discuri asigură o calitate perfectă a tăierii în toate condițiile de operare. Bara de tăiere MAX CUT este lubrifiată pe viață și, prin urmare, nu necesită întreținere.


Descărcări:

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

img img img img img img

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită