Despre noi

Servmixt-Agro SRL este dealerul oficial al companiilor producătoare de utilaj agricol din Germania precum CLAAS, Horsch.

Servmixt-Agro SRL este o companie ce se dezvoltă rapid. Printre obiectivele de bază ale companiei se numără nu numai asigurarea gospodăriilor cu tehnică modernă, fiabilă, de înaltă calitate de la renumiții producători mondiali, dar și serviciile de deservire tehnică. La dispoziția clienților este pus propriul depozit de piese de schimb. Serviciul de logistică a companiei este orientat către livrarea tehnicii către cumpărător în cel mai scurt timp posibil.
În prezent, compania dispune de specialiști buni în domeniu, fiind gata în orice moment să consulte clienții și să-și împărtășească experiența în implementarea de soluții individuale.
Noi oferim clienților noștri întreaga gamă de servicii privind alegerea tehnicii și echipamentelor agricole necesare tehnologiilor aplicate în parte, precum și o serie de lucrări complexe pe garanție și post-garanție deservirii tehnicii. Fiecărui client i se asigură o abordare individuală asupra tehnicii și deservirii calitative în timp.

Centrul de deservire tehnică va presta o gamă largă de servicii:

  • consultări și livrarea utilajelor agricole de companii CLAAS, Horsch;
  • deservirea tehnică a utilajelor de calitate in timp;
  • livrarea pieselor de schimb și accesoriilor.
  • lucrări pe garanție

Pe lângă sediul central din Chișinău, Servmixt-Agro a deschis centre de deservire a tehnicii agricole în partea din Nord, Bălți și Transnistria.

Noi dorim să fim mai aproape de clienții noștri oferindu-le o deservire rapidă.

Va invităm la o colaborare cu compania unde abordare individuală cu cele mai bune prețuri și flexibilitate de finanțare este garantată.

Scroll to top