Despre companie

    Pentru clienții noștri nu este niciodată prea devreme să se gândească la următoarea recoltă – deoarece planificarea pe termen lung este la fel de importantă ca și spontaneitatea. Ideile bune trebuie transformate rapid în acțiune înainte ca alții să poată profita de ele și să iasă înainte. Aveti nevoie de un tractor, o semanatoare, un pres de balotat, o combina de recoltat furaje sau o combina pentru culturi paioase, porumb, floarea soarelui, un incarcator, o stropitoare sau oricare utilaj agricol performant, de ultima generatie care va ajuta sa imbunatatiti performantele gospodariei? Asta Va putem oferi.

Care sunt beneficiile D-stra: 

    Motivația noastră este să Vă satisfacem nevoile și cerințele – aspirația noastră este să le depășim.  Experiența Dumneavoastră, combinată cu cunoștințele noastre privind piața și produsele, ne oferă amândurora cea mai mare șansă de succes.

    Indiferent dacă sunteti la inceput de drum sau aveti o experienta in spate - suntem foarte interesați să Va ajutam sa faceti alegerea potrivita a utilajului agricol necesar ca sa aveti o afacere profitabila.  

    Servmixt-Agro SRL este dealerul oficial al companiilor producătoare de utilaj agricol CLAAS si HORSCH  din Germania. Suntem o echipa energica si profesionala, activam pe piata Moldovei din 2013 si avem o experiență care ne serveste un avantaj neprețuit pe care il folosim in abordarea nevoilor fiecarui client oferindui oportunitati de valoare. Puteti profita de aceste oportunități, precum și de reputația noastră pe piata Moldovei.

    Contactati-ne dacă doriți să aflați mai multe despre produsele si serviciile noastre, precum si cum ar putea arăta o potențială colaborare.

about

Vanzare de masini agricole

Experții noștri vă vor ajuta să alegeți pentru dvs. exact echipamentul care este cel mai potrivit pentru ferma dvs. În oferta companiei SERVMIXT-AGRO veți găsi doar mașini și unități de înaltă calitate, de înaltă performanță și de încredere pentru scopuri agricole.

Furnizare piese de schimb

Conducerea și angajații SERVMIXT-AGRO înțeleg importanța livrărilor rapide de piese de schimb și disponibilitatea lor constantă în depozite. Gestionarea depozitului se realizează cu ajutorul unui sistem informational special conceput, ceea ce face posibil să primiti un răspuns rapid despre disponibilitatea piesei solicitate și livrarea la destinație în cel mai scurt timp posibil. Veți găsi răspunsuri la toate întrebările în centrele noastre de deservire a clienților.

about
about

Service si reparatii masini agricole

Produsele noastre de service vă ajută să creșteți fiabilitatea mașinii dumneavoastră în funcționare, să reduceți la minimum riscul de defecțiune și să vă calculați costurile planificate. Mai mult decât fiabilitate.

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită