CLAAS POWER SYSTEMS

CLAAS POWER SYSTEMS

Argumentul decisiv este performanța pe teren.

Înainte totul era simplu: puterea era criteriul decisiv. La alegerea oricărei mașini agricole, s-a pus accent pe cele mai puternice soluții. Astazi nu este suficient. Mulți producători se concentrează pe un astfel de concept precum eficiența. Și asta implică o relație între putere și costuri. CLAAS a mers și mai departe. Știm că productivitatea pe teren este esențială. Clienții noștri solicită performanță maximă, confort și durabilitate. Și le oferim soluții în care transmisia și sistemul de lucru sunt concepute ca un întreg. Nu ne-am bazat niciodată doar pe tehnologia motoarelor și am căutat întotdeauna cele mai bune soluții. În ceea ce privește noile standarde de toxicitate, această abordare, numită Kraftintelligenz, ne oferă un avantaj decisiv. Ne menține înaintea concurenților care se concentrează pe motoare și tratarea gazelor de eșapament. Am pus un nou accent conceptului de „putere” și îl vom îmbunătăți în continuare – în dialog constant cu clienții noștri.


SHREDLAGE®

Mai mult lapte, animale mai sănătoase.

Cunoscută sub marca SHREDLAGE®, tehnologia de pregătire a silozului asigură măcinarea intensivă a materialului și vă permite să creșteți în mod repetat suprafața acestuia. Acest lucru îmbunătățește efectul structural al silozului de porumb în rumenul stomacului vacii.

SHREDLAGE®. Tehnologie.

Tehnologia de recoltare a silozului de porumb SHREDLAGE® este utilizată pe scară largă în SUA. Aceasta implică o măcinare mai grosieră a porumbului până la o lungime de 26 până la 30 de milimetri. Rezultatele optime sunt asigurate în primul rând prin post-procesare în concasorul de porumb SHREDLAGE®. Corpurile sale de lucru cu o canelură spirală anti-curgere zdrobesc complet știuleții și macină boabele. În același timp, tulpinile sunt, de asemenea, împărțite eficient în pulpă, iar datorită structurii speciale a rolelor, coaja este îndepărtată. Această metodă specială de recoltare este posibilă numai cu rolele originale de zdrobire de porumb SHREDLAGE®. CLAAS a cumpărat o licență de utilizare a tehnologiei brevetate, cunoscută în întreaga lume sub marca comercială SHREDLAGE®. Rolele concasorului de porumb SHREDLAGE®, precum și celebrele role profil din dinți de ferăstrău, sunt fabricate de CLAAS Industrietechnik la uzina din Paderborn.

Măcinarea intensivă a materialului face posibilă creșterea în mod repetat a suprafeței acestuia, ceea ce îmbunătățește semnificativ fermentația bacteriană în timpul însilozării și, mai ales, în timpul digestiei în rumenul stomacului vacii.

Un studiu din 2012 de la Universitatea din Wisconsin, SUA a demonstrat că tehnologia SHREDLAGE® poate crește semnificativ rezistența structurală a silozului de porumb în rumen, îmbunătățind în același timp disponibilitatea amidonului în toate părțile plantei. Datorită acestui fapt, creșterea producției zilnice de lapte în efectivele testate a fost de până la doi litri per vaca. În plus, structura ușor digerabilă a silozului a avut un efect pozitiv asupra sănătății animalelor.

Pe lângă îmbunătățirea producției de lapte și a sănătății animalelor, tehnologia SHREDLAGE® oferă producătorilor de lactate și alte beneficii. Într-adevăr, datorită defalcării optime a amidonului, a fost posibil să se reducă cantitatea de hrană în același timp cu creșterea producției de lapte. De asemenea, este posibil să se limiteze sau chiar să se elimine adăugarea de componente structurale, cum ar fi paiele, care din nou are un potențial semnificativ de economisire.

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

img img

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită