Tractor CLAAS AXOS 340-310

Tractoare CLAAS | AXOS 340-310.

Un prieten adevărat.

Tractorul AXOS poate fi folosit peste tot. Datorită designului său compact, este foarte manevrabil și potrivit pentru o gamă largă de aplicații.

AXOS 340-310. Beneficiile dvs.

  • Usile se deschid la 180 de grade cu posibilitate de fixare
  • Motoare de la 75 la 102 CP. cu turbocompresor și recirculare internă a gazelor de eșapament
  • Ridicator frontal integrat
  • Lungime totală redusă și rază mică de viraj
  • Disponibil în două modele: C și CX
  • Patru opțiuni de cutie de viteze

Exact ce ne trebuie!

Un prieten adevărat este întotdeauna acolo când ai nevoie de ajutorul lui. Cu el este ușor și simplu. El preia orice sarcină și lucrează rapid, eficient, fiabil. Este plin de energie și idei noi. Și așa zi de zi. Toată lumea este de acord că nu ai fi putut face asta fără el.

Tractor AXOS de la CLAAS.

Cu cât tractorul este mai compact, cu atât sunt mai mari cerințele pentru performanța acestuia. Cu o gamă de tractoare de până la 100 CP, fermierii optează pentru mașini compacte care pot face față tuturor sarcinilor de zi cu zi.
Având în vedere acest lucru, CLAAS a dezvoltat un nou tractor bazat pe mulți ani de experiență a tehnicienilor săi. Cunoaștem problemele și nevoile clienților noștri, am studiat cu atenție opinia operatorilor de mașini agricole, am ținut cont de toate comentariile și dorințele. Rezultatul a depășit cele mai sălbatice așteptări.

Puternic și de încredere.

Un alt avantaj incontestabil al tractorului AXOS este consumul economic de combustibil, indiferent de gradul de încărcare. Consumul economic de combustibil și volumul crescut al rezervorului de combustibil asigură munca pe teren pe termen lung, fără a fi nevoie de realimentare intermediară.

Pentru o fiabilitate și eficiență sporite, motorul Perkins a fost dezvoltat cu accent pe componente dovedite, cum ar fi injecția mecanică, intercooler-ul și turbocompresorul. Datorită sistemului intern de recirculare a gazelor de eșapament, tractorul AXOS cu motor Etapa IIIa (Tier 3) respectă pe deplin cele mai recente cerințe de mediu.

Puterea care impresionează.

Datorită motoarelor cu putere de la 75 la 102 CP. cu patru cilindri și un volum total de 4,4 litri, utilizatorul poate conta întotdeauna pe dinamismul și puterea noului tractor.

O gamă constantă de putere de până la 300 rpm și o rezervă de cuplu de 40% garantează o eficiență sporită a motorului la orice turație. Aceste caracteristici asigură un consum economic de combustibil, deoarece pentru majoritatea lucrărilor tractorul poate fi utilizat cu un număr redus de rotații.

Descărcări:

Mai multe informatii - Site-ul oficial

Contactaţi-ne

Cutie de viteza REVERSHIFT 10/10


Hidraulica 55l/m

Putere 76-102л.с. / 4,4л.

Clasa de tracțiune 1,4t

img img img img img img img

PROFITUL CLIENTULUI ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită

PROFITUL CLIENTULUI

RESPONSABILITATEA NOASTRA!

Contactați-ne acum pentru o consultație gratuită