Claas Moldova

Despre Noi

Servmixt-Agro  SRL este dealerul oficial al companiilor producatoare de uitalaj agricol din Germania precum CLAAS, Horsch.

Servmixt-Agro  SRL este o companie ce se dezvoltă rapid. Printre obiectivele de bază ale companiei se numără nu numai asigurarea gospodărilor cu tehnică modernă, fiabilă, de înaltă calitate de la renumiții producători mondiali, dar și serviciile de deservire tehnică. La dispoziția clienților este pus propriul depozit de piese de schimb. Serviciul de logistică a companiei este orientat către livrarea tehnicii către cumpărător în cel mai scurt timp posibil.
În prezent, compania dispune de specialiști buni în domeniu, fiind gata în orice moment să consulte clienții și să-și împărtășească experiența în implementarea de soluții individuale.
Noi oferim clienților noștri întreaga gamă de servicii privind alegerea tehnicii și echipamentelor agricole necesare tehnologiilor aplicate în parte, precum și o serie de lucrări complexe pe garanție și post-garanție deservirii tehnicii. Fiecărui client  i se asigură o abordare individuală asupra tehnicii și deservirii calitative în timp.

Centrul de deservire tehnica  va presta o  gama larga de servicii :

  • consultari si livrarea utilajilor agricole de companii CLAAS, Horsch;
  • deservirea tehnica a utilajilor de calitate in timp,
  • livrarea pieselor de schimb si accesoriilor.
  • lucrari pe garantie

Pe linga sediul central din Chisinau, Servmixt-Agro  a deschis centre de deservire a tehnicii agricole in Partea din Nord, Balti si Transnistria.

No dorim sa vim mai aproape de clientii nostrii oferindule o deservire rapida.

Va invitam la o coloborare  cu compania  unde abordare individuala cu cele mai bune preturi si flexibilitate de finantare este garantata.